Hem / Om SALDA
Företagsinformation
Certifikat
Referenser
Marknad
Bankuppgifter

Om oss

Vårt företag har varit verksamt sedan 1990 trots det har våra affärsprinciper varit oförändrade: att vara en flexibel och pålitlig partner till våra kunder. För detta ändamål investerar vi kontinuerligt i produktionsutrustning, personalutbildning och produktutveckling.

Vi uppgraderar cirka 20 % av vårt aggregatsortiment årligen för att möta marknadens ständigt föränderliga behov. För närvarande erbjuder vi ett av de största sortimenten av aggregat från kanalfläktar och luftaggregat för bostäder till komplexa modulaggregat för exponeringscenter för en ultramodern design eller för industriföretag.

Nyutvecklade produkter testas i det modernaste testlaboratoriet i Centraleuropa där varje luftbehandlingsenhet genomgår en noggranna tester, inklusive test av prestanda under extrema klimatförhållanden (lufttemperatur från -35°C till +40°C och relativ luftfuktighet upp till 90 %).

Komponenterna som installeras i utrustningen köps av pålitliga och ledande tillverkare inom den Europeiska unionen. Modern produktionsutrustning garanterar precisionen av delarna, därför överstiger våra kvalitetshöljen för luftbehandlingsenheter de högsta kraven som gäller för täthet (L1, A1).

Produktions-, lager- och kontorslokaler täcker ett område av 40 000 m2 med över 400 anställda och cirka 200 produktionsanläggningar i drift. Produkterna exporteras till mer än 30 länder över hela världen, inklusive alla länder i Europa, Sydamerika, Mellanöstern, Nordafrika och Indien. SALDA har varit medlem i EUROVENT (Corresponding Member | Eurovent), Europas sammanslutning av tillverkare av luftbehandlingsenheter, sedan 2013.

Quality policy objectives

› Deliver on time. 

› Deliver exactly what the customer ordered. 

› Delivering quality products, exactly according to agreed specifications and regulatory documents.

Read more

       

• Salda AB har etablerats som ett nytt bolag i Sverige;
• Ny serie av effektiva luftbehandlingsaggregat för bostäder, Smarty;
• SW50 + hölje för modulaggregat Har fått enastående resultat vid Eurovent Certification tester. Ett av de bästa modulaggregaten i Europa!
• Företaget börjar använda ”gröna energikällor”: Ny biobränsleanläggning och solenergi;
• Smarty 3XP har certifierats av Passivhaus institutet i Tyskland;
• Salda firar 25-årsjubileum.

SALDA is the first one who introduces EU market to compact AHU  - VEKA INT EKO with EC motors.

The beginning of 11000 sq. m . construction for manufacture premises in Siauliai.

SALDA participated in international exhibition “ISH” in Frankfurt am Main, where the company was the only representative from Baltic States.

Establishment of SALDA department in capital Vilnius.

Establishment of trade subdivision providing market with air ventilating, heating and conditioning equipment.

SALDA establishment in Šiauliai, Lithuania.

SALDA UAB
Ragainės g.100, Šiauliai LT-78109 LIETUVA
Tel. +370 41 540 415 Fax. +370 41 540 417
info@salda.lt

Klientų aptarnavimas:
Tel. +370 41 371700